Over ons

De kracht van ervaring heeft ons gemotiveerd om Security Coaches op te richten.

Wie zijn wij?

De kracht van ervaring heeft ons gemotiveerd om Security Coaches op te richten. De vakgebieden rondom security en privacy zijn volop in ontwikkeling. De vraag naar hoogwaardige expertise op deze vlakken neemt toe. Wij (her-)kennen als geen ander, de uitdagingen in dit werkveld. Het is onze persoonlijke drijfveer om beschikbare hoogwaardige expertise, efficiënt en effectief in te zetten.

Vincent Jentjens

De behoefte aan hoogwaardige expertise, in een krappe markt is een probleem dat moet en kan worden opgelost. Om dit efficiënt en effectief te organiseren, daar zie ik kansen in. De gecombineerde kracht van het kennen van de juiste mensen en die inzetten met hun specifieke expertise, helpt iedereen een stap verder.” 

Melanie Nadorp

“Wat mij drijft is om daadwerkelijk het verschil te maken. Het geeft me veel energie om professionals te begeleiden in hun carrière en te ondersteunen met beslissingen. Mensen met elkaar verbinden en zorgen voor mogelijkheden waarop dat kan. Alles vanuit een persoonlijke benadering. Mijn juridische achtergrond en privacy expertise zet ik daarbij ook graag praktisch in.”

Rick Strijbos

“De kracht van ervaring. Dat is wat ik wil bieden in de contacten met potentiële kandidaten. Mijn ruim 30 jaar ervaring met dienstverlening in de ICT- en Security sector (opgedaan als trainer en bij het matchen van expertises) wil ik combineren met mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling. Dat drijft mij en helpt jou.”