Jeroen de Wit

Cyber security specialist

Jeroen is een cyber security specialist met 15 jaar ervaring. Hij is momenteel medeverantwoordelijk voor de Threat Management activiteiten van IBM in de EMEA-regio.

Jeroen heeft vooral expertise op het gebied van Cyber Threat Management en Cyber Defense / Resilience, oftewel het samenspel van activiteiten die door een Security Operation Center worden uitgevoerd of gecoördineerd: threat intelligence, vulnerability management, red teaming, security monitoring / detectie, incident response en cyber crisis management.

Daarnaast heeft Jeroen in zijn carrière een ruime ervaring opgedaan in het brede domein van cyber security variërend van cyber security strategie en roadmaps, public key infrastructure, IT security assurance en penetratietesten.

Mensen kunnen bij Jeroen terecht voor het sparren met en advies over hoe deze onderwerpen strategisch aan te pakken, prioriteren, de belangrijkste stakeholders mee te krijgen en vervolgens adequaat te laten landen in de organisatie.

De aanpak van Jeroen is pragmatisch: vanuit het theoretische ideaalbeeld laten passen in de context van de organisatie en geeft hiervoor praktisch handvaten. Jeroen denkt graag mee maar ondersteunt als coach vooral en moedigt zijn coachees aan om met de gewonnen kennis zelf het beste pad voorwaarts te bepalen.

Vul hier je vraag voor de coach in. Wil je meer weten over de vormen van dienstverlening, klik dan hier.

Jeroen de Wit

7 + 6 =