Diederik Perk

Informatiebeveiligingsmanager

Diederik kent de dreigingen en kwetsbaarheden van complexe organisaties van de binnen- en buitenkant. De puzzel is: tijdig maatregelen op bewegende doelwitten plaatsen. Je informatiepositie zo automatiseren en competenties zo organiseren dat dit op adaptieve en continue wijze voorzien is – het is zowel een art als een science.

Diederik’s ervaring als consultant bij grote multinationals, zijn inzichten in het dreigingslandschap opgedaan werkend bij een toonaangevend securitybedrijf en het dragen van verantwoordelijkheid als IT Security en Risk Manager vormen de fundamenten van zijn doelgerichte aanpak.

Het speelveld is veelzijdig en een informatiebeveiligingsmanager moet dit eveneens zijn. Van het programmatisch inrichten van threat- en vulnerability management, tot omgaan met audit en redteaming bevindingen of het opzetten van een risico register of ISMS. 

Het inbrengen van nieuwe en verbeterde elementen in organisaties komt voort uit zaken vanuit verschillende kanten te beschouwen. Dit kan in grondige gesprekken en door praktisch onderzoek. Zoals het goede puzzels betaamt is zo’n aanpak zowel fun als fundamenteel!

Vul hier je vraag voor de coach in. Wil je meer weten over de vormen van dienstverlening, klik dan hier.

Arjen Verhiel